Masaj anticelulitic

CE REPREZINTĂ MASAJUL ANTICELULITIC?

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil încă de la primele ședințe. Totuși, în cele mai multe cazuri, se recomanda o serie de minimum zece ședințe de masaj anticelulitic la o distanță relativ mică de timp între ele pentru ca rezultatele să fie profunde și de lungă durată.

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul că reduce tesutul adipos și acționează favorabil asupra zonelor afectate de celulită. Ședințele de masaj anticelulitic ameliorează funcționarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită dereglărilor ori disfuncțiilor hormonale.

Ședințele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect și echilibrat duc la eliminarea toxinelor din țesuturi redând pielii elasticitatea. Acesta acționează implicit și asupra musculaturii, articulațiilor și ligamentelor. Pentru a fi ținută sub control, celulita trebuie sa fie în primul rând ințeleasă, în raport cu cauzele apariției sale. Problemele de la nivelul țesuturilor conjunctive, tulburări hormonale, procesele inflamatorii din organism sau regimul incorect de viață generează apariția celulitei comportamentale sau celulită estetica.

SCOPUL MASAJULUI ANTICELULITC

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul țesutului adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare. Terapeutul acționează asupra zonei afectate (picioare, fese, brațe sau abdomen) cu tulpini din bambus  (pentru o presiune mai mare), în sesiuni repetate, astfel încât să reducă treptat aspectul de coajă de portocală.

BENEFICII

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunatățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor de grăsime în timp. Presiunea directă și mișcările circulare eliberează tensiunea locală de la nivelul muchilor, facilitând buna trecere a fluxului sanguin.

Eficacitatea masajului anticelulitic crește cu ajutorul cremelor și uleiurilor speciale, precum și prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente în eliminarea celulitei, așa cum sunt electrostimularea sau împachetările.

Alte beneficii:

  • Netezirea și îndreptarea pielii.
  • Micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare.
  • Diminuarea și dispariția celulitei.
  • Tratarea eficientă a celulitei și a vergeturilor.
  • Dezintoxicare intensivă a organismului.
  • Silueta zveltă.
  • Intensificarea circulației sanguine.
  • Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare.

O ședință de masaj anticelulitic durează
1 oră

Call Now Button