DEspre noi

QI MASAJ TERAPEUTIC

Concepţia chineză despre Univers afirmă că energia (Qi) este substanţa fundamentală care stă la baza existenţei acestuia. Se spune că:
Atunci când se uneşte energia Cerului şi cea a Pământului se vor naşte cele zece mii de fiinţe”.
Acest punct de vedere este cel care indică faptul că energia este cea care se află la originea apariţiei şi a dezvoltării tuturor fiinţelor.
Sanatatea este la indemana oricui ,suntem invatati sa folosim medicina alopata ,dar nu cunoastem beneficiile medicinei complementare si terapiilor .Principalul atuu al medicinei complementare este ca nu are contraindicatii sau efecte secundare.

Nu rata ocazia de o relaxare primită din partea celor mai buni specialiști ai noștri!

Uneori masajul este singurul lucru care are sens.

Sănatatea este la îndemana oricui ,suntem învățați să folosim medicina alopată ,dar nu cunoaștem beneficiile medicinei complementare și terapiilor .Principalul atu al medicinei complementare este că nu are contraindicații sau efecte secundare.

Mă numesc Lucan Cristina Daniela sunt terapeut și maseour cu specializări în masajul terapeutic pe sistemul nervos și în medicina complementara. Formarea profesională am început-o în anul 2014 cu absolvirea diplomei de quiropractic(ciropractic), în Madrid dupa care au urmat cursurile de medicina complementara (acupunctură , auriculoterapie , magnetoterapie). Am studiat și în țară masajul tehnician și masaj terapeutic .

Cursuri Absolvite

Call Now Button